Hobby Doe Wat
Senioren Hobby Centrum

Over enkele uren Hobbybeurs DoeWat Mogen wij U ook zien?

Zondag 6 oktober vindt in de Evenementenhal van City Resort – Hoogveldseweg 1  5451 AA –Mill van 11.00-17.00 uur de jaarlijkse beurs Hobby DoeWat plaats.

Een van de grootste hobby –vrije tijds  beurs  in Zuid Nederland. Mensen van alle leeftijden kunnen hier kennismaken met hobby’s – verzamelingen of andere liefhebberijen.

Er is volop  gratis parkeergelegenheid. De beurs is een en al dynamiek en staat in het teken van beleven, genieten, proberen en ervaren.

Meer dan 120 tafels met het alle laatste hobby nieuws – Senioren Hobby Centrum is aanwezig met diverse stands.

Bent u op zoek naar nieuwe creatieve hobby mogelijkheden, de spotlight staat hier op de laatste trends, technieken en mooiste materialen voor uw passie. De beurs is voor iedereen makkelijk toegankelijk, jong en oud.

De beurs breed is opgezet; er is een grote variatie.  Het gaat er altijd gezellig aan toe, vooral ook op het ontmoetingsplein met zijn eigen horecavoorziening.

Gewoon teveel om op te noemen, je moet gewoon maar eens komen kijken. Met de herfst en winter voor de deur kan dit het begin zijn van een mooie en plezierige vrije tijdsbesteding.”

TOT ZONDAG.

Eerstvolgende activiteiten