Bonte middag (SWOM)

Op woensdag 13 april 2022 kan de Bonte middag van de SWOM dit jaar gelukkig doorgang vinden. Na twee jaar afwezigheid door corona, mag en kan het nu weer. Ook dit jaar zal de toneelgroep 4 in 1 haar voorstelling geven. We hebben een gastspreker en een pauze met koffie/thee en iets lekkers erbij zal niet ontbreken. We sluiten de middag af met een troubadour. Wie of wat houden we nog even geheim, laat u maar verrassen!
Dus voor ieder wat wils en het beloofd een gezellige middag te worden.
De voorverkoop voor de kaartjes start op maandag 28 maart, deze kunt u kopen op het kantoor van SWOM in Myllesweerd Mill. De prijs per kaartje is € 7,00
Noteert u de datum alvast op de kalender: woensdag 13 april, Myllesweerd in Mill.
De zaal is open vanaf 13.00 uur, het programma begint om 13.30 uur en zal rond 17.00 uur afgelopen zijn. Wij hopen op een grote opkomst, graag tot dan.

Mededeling kaartjes Bonte middag.
De laatste paar dagen komen bij de SWOM vragen binnen van senioren over de kaartjes voor de Bonte middag. In november 2021 is er een Bonte middag georganiseerd door KBO en Myllesweerd, deze is door corona niet doorgegaan. Er is nu verwarring ontstaan over deze kaartjes. Senioren die kaartjes hadden voor deze middag, van november jl., willen deze nu inwisselen voor de Bonte middag van SWOM. Dat gaat echter niet. De Bonte middag die op woensdagmiddag 13 april wordt georganiseerd is van de SWOM en niet van KBO of Myllesweerd.

Eerstvolgende activiteiten