Rolstoelwandeling langs de oevers van het Peelkanaal sfeervol.

Op donderdag, 13 juni vond de rolstoelwandeling van de SWOM plaats. De opening deed burgemeester Antoine Walraven. De wandeling voerde ons sfeervol langs de oevers van het Peelkanaal in Mill. Er was een welverdiende tussenstop bij de Snipweg, waar de accordeonisten Anca Veldpaus, Riky Reintjes en Door Hartjens vrolijke muziek speelden en vrijwilligers lekkere hapjes en drankjes serveerden. De wandeling eindigde bij het City Resort (v.h. Fitland) waar onder het genot van weer veel lekkere drankjes en hapjes een volle zaal met deelnemers en vrijwilligers een mooi entertainment programma voorgeschoteld kregen.

koor
Arlette van Hout en Gonny Selten vermaakten het publiek met gitaar en zang. Vervolgens bewoog iedereen enthousiast mee met Gerty Jansen van “Dansend in Balans”. En liefst 35 leden van het smartlappenkoor “Pure Sangh” uit Boxmeer sloot onder leiding van dirigente Arlette van Hout vrolijk de middag af.

totaal
Totaal waren er 250 personen aanwezig. Dit jaar waren er 92 deelnemers, 78 met rolstoel en duwer. 12 Mensen met een scootmobiel en 2 personen die hun best hebben gedaan om mee te lopen. Een lange stoet met ervaren vrijwilligers voor de zorg en de veiligheid. De hele middag zat de stemming er goed in, wat ook een gevolg was van het mooie weer. De werkgroep, bestaande uit Guus Fonteijn, Elly Meijnders en Anco Bloemendal mag tevreden terugkijken.

Foto 1 Cor van de Weem: “Een sfeervolle wandeling langs de oevers van het Peelkanaal”

Foto 2 Cor van de Weem: “Een volle zaal genoot van het entertainment programma”

Voor alle foto’s van de rolstoelwandeling klikt u op het foto album van de website of klik hier

Eerstvolgende activiteiten