Stemmen Raboclubsupport vanaf 5 september stg. Welzijn Ouderen Mill.

4 in 1, Een Springlevende Senioren Toneelvereniging

4 in 1 is een seniorentoneelvereniging, die binnenkort 50 jaar bestaat. Ze is gevestigd in de 4 kerkdorpen van de (voormalige) gemeente Mill en Sint Hubert.

Seniorentoneel is één van de vele activiteiten van Welzijn Ouderen Mill, bedoeld om ouderen zo lang mogelijk actief in het leven te laten staan. De groep bestaat uit spelers, geluidstechnici, toneeltechnici, souffleurs en regisseur; in totaal bijna 20 ouderen.

Maar 4 in 1 heeft voor de ouderen nog een belangrijke functie, namelijk het bieden van ontspanning aan ongeveer 2000 ouderen per jaar. Er worden per jaar gemiddeld 20 toneeluitvoeringen aangeboden op steeds verschillende locaties in de hele gemeente Land van Cuijk. Afhankelijk van de zaalcapaciteit, die overigens altijd volledig benut wordt, zijn gemiddeld 100 toeschouwers aanwezig.

De organisaties waarvoor opgetreden wordt zijn KBO’s, verzorgings- en verpleeghuizen en Vrouwen van Nu. Afgelopen april 2022 zijn de eerste uitvoeringen weer doorgegaan na corona met het stuk “Op bezoek bij neef Pieter”(zie foto) en voor kerst 2022 zijn 12 voorstellingen gepland met het stuk “Moeder blijft met Kerstmis thuis!”.

Doordat steeds op wisselende locaties wordt opgetreden, worden hoge eisen gesteld aan coulissen en andere toneelattributen. Onlangs is toneelvereniging Miamtoca (helaas) opgehouden te bestaan. Deze biedt haar nieuwe ongebruikte coulissen te koop aan voor €1000,00. Gezien de perfecte staat van deze coulissen is dit een unieke kans om de oude te vervangen.
Wij hopen van harte dat u uw stem uitbrengt op ons. Namens 4 in1 alvast hartelijke dank.

Eerstvolgende activiteiten