Tai Chi
Ook voor jongere ouderen.

De Tai Chi lessen van de Welzijn Ouderen Mill worden door de heer Jack Peters van de Schaapshoeve in Langenboom gegeven. Het is momenteel niet mogelijk in de huidige groep aan te sluiten omdat het maximale aantal deelnemers is bereikt en het te moeilijk is om in te steken bij de huidige ervaren groep. Wanneer er voldoende nieuwe deelnemers zijn( minimaal 10 deelnemers)  dan kan mogelijk een nieuwe groep gaan starten. Het bestuur van de Welzijn Ouderen Mill heeft besloten dat Tai chi kostendekkend moet zijn. Dat betekent dat elk seizoen wordt vast gesteld aan de hand van het aantal deelnemers wat de contributiebijdrage is. Tevens is besloten, dat de aard van Tai chi zodanig is, dat ook jongere ouderen hieraan mee kunnen doen. De leeftijdsgrens van 55 jaar zal voor Tai chi dus niet gelden. Tai chi is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

maandagmiddag

De lessen Tai Chi worden iedere maandagmiddag gegeven van 14.00 tot 15.00 uur in Wijkaccommodatie de Wester, Havikstraat 1, 5451 XG Mill met uitzondering van de schoolvakanties zuid Nederland. Geïnteresseerden kunnen op maandagmiddag van 14.00 – 15.00 uur een kijkje komen nemen om te zien of Tai Chi iets voor hen is. Wel vooraf even contact opnemen met contactpersoon Jack Peters 06-12961278 en José Jansen.

Als u graag mee wilt doen met deze activiteit kunt u hier klikken voor een inschrijfformulier. Let op: de eerste twee keer mag u gratis meedoen !

Wilt u meer weten of wilt u zich aanmelden dan kunt u terecht bij onze contactpersoon.

Eerstvolgende activiteiten