Wijziging: Arlette van Hout organiseert weer korenmiddag in ’t Heike in Mill op 20 mei

LET OP: DEZE KORENMIDDAG IS VERZET NAAR WOENSDAG 20 MEI.

De vorige week aangekondigde korenmiddag van 25 maart in café ’t Heike in Mill wordt uitgesteld. Dat heeft organisator Arlette van Hout op advies van de landelijke organisatie voor ouderenkoren besloten.

Deze muzikale middag met diverse koren zal nu gehouden worden op woensdag 20 mei, aanvang 13.30 uur.

De altijd enthousiaste Arlette van Hout organiseert een korenmiddag in ’t Heike in Mill op woensdag, 20 mei vanaf 13.30 uur. Zij houdt van haar werk en weet koren uit de hele regio te bewegen aan deze korenmiddag mee te doen.

repertoire

Zowel de drie koren van de SWOM uit de kerkdorpen als “Zangersvreugd” uit Rijkevoort, “Maaslandsglorie” uit Beugen, “Ons Genoegen” uit Cuijk en “Vreugdezang” uit Haps studeren momenteel vertrouwde en nieuwe liedjes uit hun repertoire in om op 25 maart goed beslagen ten ijs te komen. Dirigenten zijn Arlette van Hout, Els Thijssen, Riet van Alphen en Gerry Broeren. Gerry bedient ook de toetsen en de andere toetsenisten zijn Jolanda Verheijen en Wim Wydeven. Bij Maaslandsglorie doet ook fluitist Ineke Rolf mee.

dweilorkest

Aan het eind van de middag komt dweilorkest BendeBèdeband uit Keldonk de middag feestelijk afsluiten met een liederentafel, waar de hele zaal luidkeels aan meedoet. Publiek is van harte welkom, toegang is gratis.

Foto: BendeBèdeband