d’n Booi en de Neije Krant

d’n Booi.

Het blad d’n Booi is een uitgave van de SWOM  i.s.m. de afdelingen van de KBO van Mill, Langenboom, Sint Hubert en Wilbertoord en het Senioren Hobby Centrum (SHC). d’n Booi verschijnt 3 tot 4 maal per jaar in een oplage van 2.500 stuks. Iedere 60 plusser van de gemeente Mill en Sint Hubert krijgt d´n Booi in de brievenbus afgeleverd. De redactie bestaat uit vrijwilligers van de SWOM, KBO’s en het SHC. Stukjes voor de redactie kunnen gestuurd worden naar jo.buts@ziggo.nl. Eventuele reacties op de inhoud van het blad kunnen gestuurd worden naar info@swomill.nl

Het blad is bedoeld voor senioren, maar ook geschikt voor de kinderen van die senioren, zodat ze kunnen zien wat er allemaal wordt gedaan en georganiseerd voor hun ouders. Hieronder kunt u alle d’n Booi’s van de afgelopen tijd inzien als u er op klikt.

50 Plus pagina in de Neije krant.
Eens in de veertien dagen verschijnt er een 50 Plus pagina in de Neije krant. De inhoud wordt samengesteld door de samenwerkende 50 Plus organisaties, n.l. de SWOM, KBO’s en SHC. De vormgeving wordt verzorgd door de Neije krant zelf. Door deze berichtgeving wordt beoogd een breder publiek te betrekken bij het werk van de seniorenorganisaties.

Voor de Neije Krant:  klik hier

d’n Booi Bewaarnummer jan 2021
D’n Booi juni 2020

Eerstvolgende activiteiten