Over onze samenwerking

Samenwerkende Senioren Organisaties

Deze website geeft een overzicht van voorzieningen in onze gemeente voor senioren. Verder treft u handige “links” aan. Deze zijn paars van kleur. U vindt dáár uitgebreider informatie, behorend bij het gezochte onderwerp.

De seniorenorganisaties bieden ondersteuning bij diensten zoals vervoer, advisering, alarmering en tafeltje-dek-je. De ondersteuning voor senioren door de Samenwerkende seniorenorganisaties in Mill is geconcentreerd op Welzijn en Zorg. Deze organisaties bieden vele activiteiten aan en zijn o.a. actief op het terrein van Wonen, Zorg en dienstverlening, Inkomen en financiën en vervoer.

Deze website beoogt u zo duidelijk mogelijk te informeren. Daarnaast hebben deze organisaties een eigen nieuwsvoorziening in de krant zijnde de 50 Plus pagina in “de Neije krant”.

De samenwerkende ouderenorganisaties bestaande uit KBO’s, het Senioren Hobby Centrum (SHC) en de SWOM geven tweewekelijks een 50 Plus pagina in de Neije krant uit. De redactie bestaat uit vertegenwoordigers van deze organisaties. Naast de tweewekelijks pagina met informatie komt enkele keren per jaar d’n Booi uit. Dit betreft vaak een informatief bewaarnummer met daarin overzichten van activiteiten, bijeenkomsten en hoe organisaties bereikbaar zijn.

Eerstvolgende activiteiten