Wonen, woonvoorzieningen en veiligheid

Er zijn folders op het kantoor van SWOM te krijgen die gaan over wonen, woonvoorzieningen en veiligheid. Deze folders zijn met behulp een link ook op uw computerscherm te zien. Klik op een van de onderstaande (blauwe)links voor de folder van uw keuze. Omdat het PDF bestanden zijn kunt u die afdrukken met behulp van het programma Acrobat Reader.(Gratis te downloaden)

  1. Folder Algemeen: Klik hier 
  2. Folder Toilet: Klik hier
  3. Folder Badkamer: Klik hier
  4. Folder Entree: Klik hier
  5. Folder Keuken: Klik hier
  6. Folder Slaapkamer: Klik hier
  7. Folder Woonkamer: Klik hier
  8. Folder Trap: Klik hier

Recent is een d’n Booi uitgegeven die helemaal gaat over wonen.

Aanvraagprocedure en toewijzing voor een huurwoning
Om voor een woning in de huursector in aanmerking te komen, dient u zich in te schrijven als woningzoekende bij Mooiland Maasland. Dat kan via hun website. Klik op deze link www.mooilandmaasland.nl of u neem contact op met de “Klantenservice” van Mooiland Maasland. Telefoonnummer is 088-4501010. Elke werkdag tussen 08.30 en 17.00 uur.

Wonen in een Zorgcentrum
Als de zorg of verpleging thuis niet meer lukt, dan bestaat de mogelijkheid om in een zorgcentrum opgenomen te worden. Om in aanmerking te komen voor opname moet u beschikken over een CIZ indicatie. U kunt deze aanvragen via de website van het CIZ.

Hulp kunt u vragen bij het Sociaal Kernteam, op werkdagen te bereiken via tel. nr. 0485-396783 of via email adres sociaalkernteam@cgm.nl

Eerstvolgende activiteiten