Bonte middag 12 april 2023

De jaarlijkse Bonte middag van Welzijn Ouderen Mill is in aantocht, namelijk op woensdagmiddag 12 april a.s.

Zoals gebruikelijk wordt dit in Myllesweerd, Kerkstraat 3 te Mill gehouden. Kaartjes hiervoor kunt u afhalen op het kantoor van Welzijn Ouderen Mill vanaf 27 maart t/m 5 april en de kosten per kaartje zijn € 8,50. Aanvang van de middag 13.30 uur en zal rond 16.30 uur eindigen. De zaal gaat open om 13.00 uur. Mocht u niet woonachtig zijn in Mill of niet in de gelegenheid zijn om zelf u kaartje te halen kunt u telefonisch contact opnemen met het kantoor van Welzijn Ouderen Mill.

We kunnen alvast een tipje van het programma oplichten, natuurlijk is ook dit jaar de toneelgroep 4 in 1 weer van de partij. Zij spelen deze keer het stuk: Johan is kwijt!

Aan de rand van de Peel ligt het complex‘ de Korenbloem’. Het is er rustig en vredig. Alle eigenaren leven hun eigen leven en genieten van hun verschillende hobby’s. Ook zijn er drie huisjes voor tijdelijke verhuur. Sari Simons, yogalerares, heeft een heftige periode achter de rug en besluit een van die huisjes te huren om weer tot rust te komen. Maar, of de duvel ermee speelt, vanaf haar aankomst wordt de rust verstoord…….Wilt u weten hoe het afloopt dan moet u zeker komen kijken! Na de pauze zal Jan Vollenberg uit Wilbertoord de middag verder vullen met humor en muziek. Wij hopen op een goede opkomst en wensen u een gezellige middag toe.