Radiouitzending: Hoe gaat het?

In de radiouitzending van dinsdag 24-03-2020 tijdens het programma :

Hoe gaat het ?  gepresenteerd door Guus, Anco en Ad vertelde zij wat

u kunt doen om bv spelletjes te downloaden en websites te bekijken, die mogelijk voor u interessant zijn en om de tijd door te komen.

Hier kunt u alles nog eens rustig nalezen waar alles te vinden is.

 

Dit is een link naar een korenzangmiddag bij t’Heike met alle koren hier uit de gemeente. Het is wel van 2015. Maar nog altijd mooi om te zien.

https://www.youtube.com/watch?v=3gZZy4_w2RI&t=528s

 

Verdere leuke links:

www.muziekschoolmusicfun.nl

www.edelhof.nl

www.beautifulstyling.nl

Het volgende bericht is voorgelezen tijdens de uitzending.

Een App bericht van huisarts Ellen Gest Huisarts in Mill die nu niet gestoord kan worden. We lezen haar appje even aan u voor.

Lieve mensen,

Samen gaan de brede ruggen voor jullie staan, zij kunnen tegen een stootje, maakt u zich geen zorgen om hen. Zo blijft u uit de wind schuilen tot de storm is gaan liggen of tot dat het bijna windstil is geworden. De zorg in Nederland is momenteel erg goed voorbereid en er wordt hard gewerkt. In Mill houdt men zich iha prima aan de richtlijnen van de overheid. Heb geduld en vertrouwen, ik gun u mooie contacten via beeldscherm en telefoon in deze tijden van wellicht meer alleen zijn. Vertel elkaar wat u voor elkaar betekent, haal mooie herinneringen samen op, lach als u kan, huil als u wilt: Delen en steunen kan ook op afstand. Denk aan wat u als eerste zou gaan doen als er weer meer kan, en met wie en hoezo? Kijk zelf, evt met hulp naar wat en wie u nodig heeft om u te helpen deze tijd zo goed mogelijk door te komen. Laat u veilig helpen volgens de richtlijnen, ontvang zo weinig mogelijk bezoek en houd afstand, blijf in elk geval uit buurt van hoestende mensen.

Ik gun u een maatje waarmee u geregeld kunt bellen en die eens een boodschap voor kan doen. Houd uw kringetje zo klein mogelijk en houd afstand. Zo draagt u zelf ook uw steentje bij om de piek van de pandemie zo laag mogelijk te houden en helpt u iedereen in uw dorp en de zorg.

Zo doen we allemaal op onze eigen manier ons best om elkaar te helpen.

Dank u! Ellen Gest