Alzheimer Café 18 oktober.

Op maandag 18 oktober, organiseren SWOM, de 3 KBO’s van de gemeente Mill en Sint Hubert en Pantein samen met Alzheimer Nederland afdeling Land van Cuijk en Gennep een Alzheimer Café met als thema: “Activiteiten en werkzaamheden voor jonge mensen met dementie”.

Het thema van deze avond gaat over jonge mensen tussen de 40 en 67 jaar oud met (beginnende) dementie. Zij kunnen problemen ondervinden in hun werk en de dagelijkse activiteiten. Ook kan het lastig zijn om zelf dingen te ondernemen en te plannen. Hierdoor kunnen deze mensen in een sociaal isolement terecht komen terwijl men echter nog wel fit en jong is. Zij hebben vaak nog diverse mogelijkheden en sociale contacten met leeftijdsgenoten is hierbij erg belangrijk. Millsveld is een dagbesteding voor deze jonge doelgroep waar samen met de deelnemers wordt gekeken waar de interesses liggen en de mensen bepalen zelf wat ze willen doen. Jelle Albers zal hierover op deze avond in het Alzheimer Café vertellen en vragen beantwoorden.


De avond vindt plaats in CC “Myllesweerd”, te Mill van 19.30–21.30 uur. De zaal is open om 19.00 uur. Er zal zorgvuldig aandacht worden besteed aan de publiciteit en in de gehele gemeente worden flyers opgehangen en verspreid.
Indien van toepassing op uw werkzaamheden verzoeken wij u vriendelijk deze avond onder de aandacht te brengen en op uw eigen website te plaatsen.


Namens de samenwerkende organisaties wil ik u van harte uitnodigen voor deze bijeenkomst. Hopelijk tot 18 oktober.
Mogen wij van u horen of u hierbij aanwezig zult zijn?
Graag aanmelden voor 15 oktober 2021 via info@swomill.nl of telefonisch op werkdagen van 9.00 tot 11.00 uur. 0485-455470.

De coronacheck is bij ingang verplicht d.m.v. digitaal of papieren QR-code en legitimatiebewijs.


Met vriendelijke groet,
Francine van der Duijn en
Trudy Peters
namens de SWOM Werkgroep Gezondheid en Zorg,
info@swomill.nl