Alzheimer café Mill 17 april 2023

Op maandag, 17 april organiseren Welzijn Ouderen Mill, de 3 KBO’s van de

kerkdorpen Langenboom, Mill, Wilbertoord en Pantein samen met Stichting Alzheimer Land van Cuijk en Gennep, een Alzheimer Café met als thema:

Thema: Wegwijs worden in “hulpland”.

Het aantal senioren met dementie neemt toe de komende jaren. Ze blijven langer zelfstandig thuis wonen. Hoe bereid u, en uw omgeving, zich daarop voor? Wat is er nodig om mensen met dementie zo lang mogelijk zelfstandig thuis te laten wonen? U maakt afspraken met elkaar over praktische hulp. Met een sterk netwerk kunt u zo lang mogelijk thuis in uw vertrouwde omgeving blijven wonen. Daarnaast zijn er mogelijkheden ter ondersteuning, welke zijn dat? We bespreken de praktische ondersteuningsmogelijkheden en de mogelijkheden voor hulp. De presentatie wordt verzorgd door Joyce van den Hoven (Sociom)

Na de pauze kunt u zich oriënteren welke organisaties er zijn in en rondom Mill. Zij hebben een informatiestand, waar zij uw vragen kunnen beantwoorden.

Prettig ouder worden, doen we samen. Helpt u mee?”

De avond vindt plaats in CC “Myllesweerd” van 19.30 – 21.30 uur. De zaal is open om 19.00 uur. Er zal aandacht besteed worden aan de publiciteit en in de kerkdorpen worden flyers opgehangen en verspreid.

Namens de samenwerkende organisaties wil ik u van harte uitnodigen voor deze bijeenkomst. Hopelijk tot 17 april.