Koren van de SWOM zongen in “de Koffiepot” in Wanroy en “de Horst” in Mill.

 

De koren van de SWOM zingen graag af en toe eens buitenshuis. Zo verruilde “Jong van Hart” uit Mill met plezier de repetitie ochtend op maandag voor een optreden bij Dagbesteding “De Koffiepot” in Wanroy. Uit volle borst werden door koorleden voor en met de gasten nieuwe en bekende kerstliedjes gezongen. En Zanglust zong kerstliedjes bij de Zorgboerderij “de Horst”, ook daar genoten de gasten.

gerund

De dagbesteding de Koffiepot wordt gerund door Jolanda Verheyen met zus Corina Nooyen. Laat Jolanda nu ook de vaste toetsenist zijn van het koor, dat kwam mooi uit. En een lid van het koor, de krasse Riek Selten, is ook nog eens drie keer in de week gast van de Koffiepot, dus die zong een thuiswedstrijd.

vrijwilligers

De Koffiepot beschikt over 24 vrijwilligers, vertelt Jolanda. “Dat is op zich nu genoeg, maar nieuwe mensen zijn natuurlijk altijd welkom. Wij zijn 4 dagen per week open en zitten bijna vol”. Jolanda en Corina weten van de Koffiepot met hun vrijwilligers een zeer gezellige huiskamer te maken en de akoestiek en de gastvrijheid is er ook nog eens uitstekend. Er wordt dus graag daar gezongen. “Tot de volgende keer”, roept het hele koor dan ook bij het weggaan. Informatie bij Jolanda over de Koffiepot tel. 0648105161.

Foto 1 en 2: “Jong van Hart uit Mill zingt in de Koffiepot in Wanroy”.

Eerstvolgende activiteiten

 

Herfstmenu

6 november 2020 18:00

MEER INFO

Kienen Mill

12 november 2020 14:00

MEER INFO

Country en Volksdans

13 november 2020 13:00

MEER INFO

Samen eten in Royal Mill

18 november 2020 17:00

MEER INFO

Vrijwilligersavond

20 november 2020 19:30

MEER INFO