Toneelgroep 4 in 1 weer van start

Toneelgroep 4 in 1 weer van start (SWOM)

Sinds enige weken is de toneelgroep 4 in 1 weer volop aan het repeteren voor een nieuwe voorstelling. Het nieuwe stuk heet: Op visite bij neef Pieter.
Neef Pieter is jarig en zijn familie vindt dat dit niet zo maar voorbij mag gaan. Maar vindt neef Pieter dit allemaal wel zo leuk? Er zijn allerlei verwikkelingen die danig op de lachspieren zullen werken. Net als bij zoveel families zijn er natuurlijk ook strubbelingen en irritaties. Maar uiteindelijk komt het allemaal wel goed of denken we dat graag? Of het feest geslaagd zal zijn kunt u met eigen ogen gaan zien.
Het stuk is, zoals altijd, geschreven door de regisseuse van 4 in 1, Erica, die dit nu voor het vijfde jaar doet. Zij haalt haar inspiratie uit het dagelijks leven, vertelt ze als antwoord op deze vraag.
Het is erg leuk om een repetitie bij te wonen, het gaat heel gemoedelijk en iedereen helpt mee. Er wordt dan ook heel wat afgelachen tijdens zo’n repetitie, kortom een gezellige toneelgroep. Ook de mensen van de techniek zorgen dat bij iedere voorstelling dat alles weer op tijd in de zaal is en het ook allemaal werkt. Dus dat betekent veel en vaak op- en afbouwen en weer vervoeren naar de volgende zaal.
Ze hebben een druk voorjaarsprogramma, maar ze zijn blij dat ze weer van start mogen gaan. Begin april hebben ze hun eerste voorstelling en dan denderen ze de hele maand door van locatie naar locatie, zo spelen ze ook in Myllesweerd tijdens de Bonte middag van de SWOM op woensdag 13 april.
De meesten optredens zijn in besloten kring bv. verzorgingshuizen. Maar de laatste voorstelling is op 23 april. Dan spelen ze tijdens een openbare avond in de Wilg in Wilbertoord, aanvang 20.00 uur. Deze avond is dus voor iedereen toegankelijk. Zeker een aanrader voor een avondje ontspanning en plezier.
Foto: toneelgroep 4 in 1