Vallen en opstaan: gratis bijeenkomst over valpreventie op 13 oktober in Myllesweerd

Op woensdag, 13 oktober van 14.00 tot 16.00 uur organiseert de Werkgroep Preventie van het Lokaal Beraad Ouderenbeleid van de gemeente Mill en Sint Hubert een interactieve voorlichtingsmiddag over valpreventie. Twee docenten op het gebied van bewegen, n.l. Nina Swartjes en Marion Paters, vertellen de bezoekers over de gevaren van het vallen en schenken, samen met de bezoekers, aandacht aan dit belangrijke probleem en aan oplossingen. Beide dames geven o.a. gymnastieklessen bij de SWOM.

gratis

De middag vindt plaats in de theaterzaal van cultureel centrum Myllesweerd in Mill. De toegang is gratis en men krijgt een kopje koffie of thee. De informatie wordt door de beide dames toegelicht met een power point presentatie en er is uiteraard gelegenheid tot het stellen van vragen. De bezoekers krijgen schriftelijke informatie mee naar huis over valpreventie. De middag wordt gepresenteerd door mw. Francine van der Duijn, lid van de Werkgroep Preventie.

KBO Mill

Vrijwilligers van de KBO Mill steken een helpende hand uit bij de opgave, de verspreiding van posters, de zaalopstelling en de aanbieding van koffie en thee. De Werkgroep Preventie stelt dit zeer op prijs.

opgeven

U kunt zich opgeven bij het secretariaat van de KBO Mill, tel. 0651324763 of per mail kbo-mill@outlook.com

Foto: Elly Meijnders