Wil je gratis je verkeerskennis opfrissen?

Ben je boven de 50, een ervaren automobilist en inwoner van de gemeente Land van Cuijk dan organiseert Veilig Verkeer Nederland in opdracht van de gemeente Land van Cuijk en in samenwerking met de seniorenverenigingen een aantal 2-daagse VVN Opfriscursussen Auto (per dag 2 uur) over de veranderde verkeersregels. Deelname is gratis. Onder het genot van een kopje koffie of thee word je door een gecertificeerde rijinstructeur bijgepraat over alle verkeersregels die in de loop der jaren veranderd zijn.

Ook is er de mogelijkheid voor deelnemers aan deze cursus om zich aan te melden voor een individuele praktijkrit in de eigen auto (geheel vrijblijvend). Verdere informatie hierover ontvang je tijdens de cursus.

De 2-daagse opfriscursus wordt gegeven op:

1e opfriscursus: Dinsdag 31 oktober en 7 november 2023 tijdstip 13.30 – 15.30 uur in Mill

2e opfriscursus: Woensdag 22 en 29 november 2023 tijdstip 13.30 – 15.30 uur in Mill

Let op: je wordt op beide dagen van de 2-daagse opfriscursus verwacht.

Is dit iets voor jou?

Je kunt je tot een week voor aanvang van de opfriscursus inschrijven via de onderstaande link van Veilig Verkeer Nederland of tijdens kantooruren bellen met 088-5248850.

vvn.nl/opfriscursuslandvancuijk

Indien we telefonisch niet bereikbaar zijn mag je de aanmelding per mail sturen naar: steunpuntzuid@vvn.nl o.v.v. ‘VVN Opfriscursus Auto Mill en de datums van de opfriscursus waar je wilt komen’. Vermeld in de mail je NAW gegevens en telefoonnummer.

Deelname is gratis, maar let op: vol=vol!

Je ontvangt een week voor aanvang van de opfriscursus een uitnodiging met de locatiegegevens.